Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Moda evinden Seyhan’a, Seyhan’dan genç kızlara!

Moda evinden Seyhan’a, Seyhan’dan genç kızlara!

Auro Modadan Seyhan’a 70 gelinlik

 Kaypak “Ihtiyaç sahiplerine ücretsiz gelinlik ulastiracagiz” 

Seyhan’da faaliyet gösteren Aura Moda Evinin isletmecileri Gözde Isik ve Uygar Engin, 70 gelinligi evlenmek isteyen ve maddi durumu olmayan genç kizlara ulastirilmasi amaciyla Seyhan Belediyesine bagisladi. 

Moda Evi’nde gerçeklesen gelinlik bagisinin teslimine Seyhan Belediye Baskan Yardimcisi Önder Kaypak ile Isletmeciler Gözde Isik ve Uygar Engin hazir bulundu. Isletmeciler Gözde Isik ve Uygar Engin, Seyhan Belediyesi’ne 70 adet gelinlik bagisinda bulundu. Isik ve Engin, gelinliklerin ilçede ekonomik durumu iyi olmayan ve evlilik karari alan genç çiftlere ücretsiz olarak verilmesinde Belediyenin araci olacak olmasindan dolayi tesekkür ettiler.   

“IHTIYAÇ SAHIBI ÇIFTLERIMIZE KÜÇÜK BIR KATKI SUNACAK OLMAK BIZI MUTLU EDIYOR” 

Gözde Isik ve Uygar Engin, “Bireysel olarak her evlilik yapan çifte ulasmanin yerine belediyenin birimlerinin bu hizmeti ilgili kisilere ulastirmasinin daha dogru olacagini düsündük. Belediyenin isin içine girmesiyle gerçek ihtiyaç sahiplerine ulasma konusunda da amacimiza ulasacagimiza inaniyoruz. Ihtiyaç sahibi çiftlerimizin mutluluguna küçük bir katki sunacak olmaktan dolayi sevinçliyiz” görüsünü paylastilar. 

“GELINLIKLERI IHTIYAÇ SAHIPLERINE ULASTIRACAGIZ” 

Isletme sahipleri Gözde Isik ve Uygar Engin’e tesekkür eden Seyhan Belediye Baskan Yardimcisi Önder Kaypak “Sayin Baskanimiz Akif Kemal Akay’in sizlere sonsuz tesekkürleri var. Anlamli bir bagis yaptiniz.  Bizler de bu gelinlikleri evlendirme dairemize müracaat eden ihtiyaç sahibi çiftlere vererek hayrinizin yerine ulasmasini saglayacagiz. Duyarliliginiz ve paylasiminiz için tesekkür ediyorum.” dedi. 

Piyasada 2 ila 5 bin lira arasinda kiralama ücreti olan gelinliklerden ücretsiz olarak kiralamak isteyen ihtiyaç sahibi genç kizlar, Seyhan Belediyesi Evlendirme Dairesinden talepte bulunabilecek.  



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli